Corona beleid


Bericht/ beleid naar cliënten omtrent Corona maart 2020.

Rijswijk, maart 2020

Beste cliënt,

Wij hebben n.a.v. het laatste nieuws vanuit het RIVM, het besluit genomen om alle huisbezoeken en behandelingen op onze praktijk aankomende week te annuleren. Dit om de veiligheid van u als cliënt en onze medewerkers te bewaken en van onze kant zorg te dragen dat het Corona virus zich niet verder verspreidt. Dit geldt in ieder geval voor alle afspraken t/m 6 april. Mogelijk wordt dit verlengd t/m 1 juni. Wij houden alle ontwikkelingen in de gaten en houden u op de hoogte mochten er veranderingen plaats vinden. In ieder geval besluiten wij iedere week of deze maatregel nog verlengd wordt.

Wel dragen wij er zorg voor dat lopende zaken als aanvragen etc. door lopen door nauw contact te houden met o.a. leveranciers en WMO. Het is ons nog niet bekend welke maatregelen bij hen getroffen zullen worden, maar ook hiervan wij zullen wij u, indien noodzakelijk, van op de hoogte houden.

Het is wel mogelijk om met uw behandelend ergotherapeut een telefonisch consult te voeren. Waarschijnlijk kunt u dan in overleg met uw therapeut weer een stukje verder komen in uw behandeldoelen. Als meekijken gewenst of noodzakelijk is, dan kunt u met uw ergotherapeut videobellen via bijvoorbeeld WhatsApp, Skype of een applicatie op uw laptop genaamd Zoom. Uw ergotherapeut kunt u hierin begeleiden. Wij rekenen hiervoor de kosten van een telefonisch consult. Dit is een tijdelijke maatregel goedgekeurd door de Nederlandse zorgautoriteit.

Voor vragen kunt u contact opnemen met uw behandelend ergotherapeut of ons kantoor op maandag, dinsdag en donderdag van 09.00uur tot 13.00uur via 06-18892567. Om een nieuwe afspraak in te plannen, kunt u direct contact opnemen met uw therapeut.

Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groeten,

Namens ons team, Anita de Wit, Charona van den Berg, Krista de Vries en Marijke Diepstra.

Ilona Nieuwerf en Kerstin Collée, eigenaren Ergotherapie Thuis.