Team


Kerstin Collée

Kerstin Collée

Sinds 1984 ben ik afgestudeerd te Gent in België als ergotherapeut. Na mijn studie ben ik naar Nederland teruggekomen en begon ik met werken in de Reumakliniek “Sole Mio” te Noordwijk (1986).

Sindsdien heb ik diverse afdelingen ergotherapie (weer) opgezet. Ik heb bij diverse thuiszorgen vooral eerstelijns werk gedaan en uiteindelijk in 2007 voor mezelf begonnen. Dit was altijd al mijn droom!

Om in contact met mij te komen belt u 06 11 95 13 14 of mailt u naar kbcollee@ergotherapiethuis.com


Krista de Vries

Krista de Vries

Sinds 2015 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Daarna ben ik begonnen met werken in een verpleeghuis en daarnaast in de eerste lijn. De eerste lijn trok mij zo, dat ik besloot volledig in de eerste lijn te gaan werken en dat bij Ergotherapie Thuis!

Het mooie van deze kant van het vak vind ik dat ik de cliënt in zijn eigen omgeving kan zien handelen, wat naar mijn idee een essentieel stuk is om samen met de cliënt iets te bereiken. Ik ga met een glimlach naar huis als ik er voor heb gezorgd dat ik die dag iets heb kunnen betekenen voor mijn cliënten.

Wilt u contact met mij? Dit kan via 06 37 17 54 07 of kdevries@ergotherapiethuis.com


Marijke Diepstra

Marijke Diepstra

In 2007 heb ik de opleiding Ergotherapie aan de Hogeschool van Rotterdam afgerond. Na mijn studie heb ik werkervaring opgedaan als ergotherapeut in een psychiatrisch ziekenhuis en bij de wmo.

Daarna ben ik enkele jaren werkzaam geweest in een verpleeghuissetting en richtte ik mij op het behandelen van cliënten met dementie en Parkinson. Vanuit het verpleeghuis werkte ik in de eerste lijn bij cliënten thuis. In deze periode heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met de ziekte van Parkinson en heb mij aangesloten bij ParkinsonNet. Het werk in de eerste lijn heeft mij altijd erg geïnteresseerd, omdat je mensen in hun eigen vertrouwde omgeving kunt behandelen en je mooie doelen kunt bereiken. Dit is dan ook de reden dat ik gekozen heb om mijn volledig op de eerste lijn te richten. Ik haal hier erg veel voldoening uit.

Wilt u contact met mij? Dit kan via 06 12 73 34 25 of mdiepstra@ergotherapiethuis.com


Anita

Anita

Sinds 15 september 2018 versterk ik het team op het nieuwe kantoor aan de Geestbrugkade 35 te Rijswijk.

Na 15 jaar Westeinde ziekenhuis en 18 jaar Reinier de Graaf Gasthuis als medisch secretaresse te hebben gewerkt, heb ik de overstap gemaakt naar de Ergotherapie Thuis. Het te woord staan en helpen van cliënten, het ondersteunen van het team op allerlei vlakken en het werken in een gezellig kantoor geeft mij positieve energie.

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 13.00 uur en te bereiken op telefoonnummer 06 18 89 25 67.