Team


Kerstin Collée

De afgelopen 14 jaar heb ik een eenmanszaak gehad: Ergotherapie Thuis met diverse co-collega’s in Rijswijk, Den Haag en omgeving. Sinds 1 januari 2021 ben ik maat van de maatschap Ergotherapie Thuis met nog 2 fijne collega’s.  

Nog steeds vind ik mijn vak als ergotherapeut heel erg interessant. Ik word blij als ik mensen met mijn expertise kan helpen en dat zij een ook een blijer mens worden met hun eigen veerkracht! 

Tevens wil ik mijn expertise van inmiddels 35 jaar ook doorgeven aan collega’s, studenten, cliënten. Mijn kennis ligt naast het all-round ergotherapeut-zijn, vooral op het gebied van COPD, reuma, rugklachten, sensorische integratie behandeling en PGB. Door middel van bijscholingen houd ik mijn kennis bij.  

Ik geloof nog steeds: Ergotherapie Thuis helpt mensen zelfstandig te blijven.
Als het leven moeilijker wordt, maken wij het gemakkelijker! 

Om in contact met mij te komen belt u 06 11 95 13 14 of mailt u naar kbcollee@ergotherapiethuis.com


 

Krista de Vries

Sinds 2015 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Daarna ben ik begonnen met werken in een verpleeghuis en daarnaast in de eerste lijn. De eerste lijn trok mij zo, dat ik in 2017 besloot volledig in de eerste lijn te gaan werken en dat bij Ergotherapie Thuis! Sinds 1 januari 2021 heb ik de stap mogen maken om onderdeel te zijn van maatschap Ergotherapie Thuis. Dit biedt weer nieuwe uitdagingen en kansen.

Het mooie van deze kant van het vak vind ik dat ik de cliënt in zijn eigen omgeving kan zien handelen, wat naar mijn idee een essentieel stuk is om samen met de cliënt iets te bereiken. Ik ga met een glimlach naar huis als ik er voor heb gezorgd dat ik die dag iets heb kunnen betekenen voor mijn cliënten.

Mijn specialisaties liggen op het gebied van chronisch pijn, vermoeidheid, ACT en belasting/belastbaarheid.

Wilt u contact met mij? Dit kan via 06 37 17 54 07 of kdevries@ergotherapiethuis.com


 

Marijke Diepstra

Sinds 1 januari 2021 ben ik samen met mijn twee collega’s maatschap Ergotherapie Thuis gestart en mag ik mij maat noemen.

In 2007 heb ik de opleiding Ergotherapie aan de Hogeschool van Rotterdam afgerond. Na mijn studie heb ik werkervaring opgedaan als ergotherapeut in een psychiatrisch ziekenhuis en bij de wmo. Daarna ben ik enkele jaren werkzaam geweest in een verpleeghuissetting en richtte ik mij op het behandelen van cliënten met dementie en Parkinson.

Ik heb mij gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met de ziekte van Parkinson en heb mij aangesloten bij ParkinsonNet. Daarnaast richt ik mij op ergotherapeutische behandelingen bij oncologie en dementie.

Het werk als ergotherapeut in de eerste lijn heeft mij altijd erg geïnteresseerd, omdat je mensen in hun eigen vertrouwde omgeving kunt behandelen en je daarmee mooie doelen kunt bereiken. Dit is dan ook de reden dat ik gekozen heb om mij volledig op de eerste lijn te richten. Ik haal hier erg veel voldoening uit.

Wilt u contact met mij? Dit kan via 06 12 73 34 25 of mdiepstra@ergotherapiethuis.com


 

Anita de Wit

Na 33 jaar in diverse ziekenhuizen te hebben gewerkt als medische secretaresse heb ik in september 2018 de overstap gemaakt naar Ergotherapie Thuis. Sindsdien ondersteun ik het team ergotherapeuten op allerlei manieren zoals administratie, alle aandienende taken en beantwoorden van de telefoon. Daarnaast ben ik een luisterend oor voor cliënten, huisartsen, specialisten, instanties, WMO, leveranciers en de ergotherapeuten.  

In de afgelopen jaren merk ik dat door het luisteren naar de cliënten, ik heel groot deel van hun zorgen kan wegnemen en/of kan oplossen. Iets wat door alle partijen als zeer positief ervaren wordt. 

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 13.00 uur en te bereiken op telefoonnummer 06 18 89 25 67.