Team


Kerstin Collée

Kerstin Collée

Sinds 1984 ben ik afgestudeerd te Gent in België als ergotherapeut. Na mijn studie ben ik naar Nederland teruggekomen en begon ik met werken in de Reumakliniek “Sole Mio” te Noordwijk (1986).

Sindsdien heb ik diverse afdelingen ergotherapie (weer) opgezet. Ik heb bij diverse thuiszorgen vooral eerstelijns werk gedaan en uiteindelijk in 2007 voor mezelf begonnen. Dit was altijd al mijn droom!

Om in contact met mij te komen belt u 06 11 95 13 14 of mailt u naar kbcollee@ergotherapiethuis.com


Ilona Nieuwerf

Ilona Nieuwerf

Na in 2011 de opleiding ergotherapie afgerond te hebben, ben ik enkele jaren werkzaam geweest in een verpleeghuissetting en de eerste lijn. Omdat ik als ergotherapeut juist de kansen zie in behandeling bij mensen in hun eigen omgeving, besloot ik in de eerste lijn te blijven werken. Hier specialiseerde ik mij in de behandeling van mensen met niet aangeboren hersenletsel (CPCRT) en op gebied van valpreventie, reuma en chronische pijn.

Daarnaast ontwikkelde ik mij als onderneemster en heb ik sinds 2015 de praktijk in Delft overgenomen. Deze combinatie maakt dat ik iedere dag weer met passie mensen kan helpen om zelfstandigheid te behouden, participatie te bevorderen en hopelijk het leven wat makkelijker te maken.

Wilt u contact met mij opnemen? Dit kan via 06 29 39 75 34 of inieuwerf@ergotherapiethuis.com


Krista de Vries

Krista de Vries

Sinds 2015 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Daarna ben ik begonnen met werken in een verpleeghuis en daarnaast in de eerste lijn. De eerste lijn trok mij zo, dat ik besloot volledig in de eerste lijn te gaan werken en dat bij Ergotherapie Thuis!

Het mooie van deze kant van het vak vind ik dat ik de cliënt in zijn eigen omgeving kan zien handelen, wat naar mijn idee een essentieel stuk is om samen met de cliënt iets te bereiken. Ik ga met een glimlach naar huis als ik er voor heb gezorgd dat ik die dag iets heb kunnen betekenen voor mijn cliënten.

Wilt u contact met mij? Dit kan via 06 37 17 54 07 of kdevries@ergotherapiethuis.com


Marijke Diepstra

Marijke Diepstra

In 2007 heb ik de opleiding Ergotherapie aan de Hogeschool van Rotterdam afgerond. Na mijn studie heb ik werkervaring opgedaan als ergotherapeut in een psychiatrisch ziekenhuis en bij de wmo.

Daarna ben ik enkele jaren werkzaam geweest in een verpleeghuissetting en richtte ik mij op het behandelen van cliënten met dementie en Parkinson. Vanuit het verpleeghuis werkte ik in de eerste lijn bij cliënten thuis. In deze periode heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met de ziekte van Parkinson en heb mij aangesloten bij ParkinsonNet. Het werk in de eerste lijn heeft mij altijd erg geïnteresseerd, omdat je mensen in hun eigen vertrouwde omgeving kunt behandelen en je mooie doelen kunt bereiken. Dit is dan ook de reden dat ik gekozen heb om mijn volledig op de eerste lijn te richten. Ik haal hier erg veel voldoening uit.

Wilt u contact met mij? Dit kan via 06 12 73 34 25 of mdiepstra@ergotherapiethuis.com


Anita

Anita

Sinds 15 september 2018 versterk ik het team op het nieuwe kantoor aan de Geestbrugkade 35 te Rijswijk.

Na 15 jaar Westeinde ziekenhuis en 18 jaar Reinier de Graaf Gasthuis als medisch secretaresse te hebben gewerkt, heb ik de overstap gemaakt naar de Ergotherapie Thuis. Het te woord staan en helpen van cliënten, het ondersteunen van het team op allerlei vlakken en het werken in een gezellig kantoor geeft mij positieve energie.

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 13.00 uur en te bereiken op telefoonnummer 06 18 89 25 67.


Samenwerking

Edith en Astrid Ergo & Arbeid werkt samen met Ergotherapie Thuis. Het doel van Ergo & Arbeid is mensen met gezondheidsklachten begeleiden naar een betere kwaliteit van leven en ze aan het werk te helpen en houden. Edith Brocken en Astrid van Leest zijn ergotherapeuten die zich hebben gespecialiseerd in arbeidsproblematiek. Naast ergotherapie bieden zij re-integratietrajecten en diverse soorten onderzoek en advies.

Cliënten ondersteunen om aan het roer te (gaan) staan van hun eigen leven is onze uitdaging. Tijdens een kosteloos kennismakingsgesprek kijken we of Ergo & Arbeid u kan helpen en welke financieringsmogelijkheden er zijn. De begeleiding kan plaatsvinden op de praktijklocatie in Den Haag Centrum, de praktijklocatie in Zoetermeer, op het werk en/of in de thuissituatie.

Ga voor meer informatie naar www.ergoenarbeid.nl of bel Edith Brocken: 06 10 68 53 71.